CRÒNIQUES 14/15 GENER

INFANTIL FEMENÍ /12ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 30 (14)
CH AMPOSTA 23 (13)

Inici de l’handbol infantil femení després de l’aturada nadalenca i inici de la segona volta del campionat, partit aquesta setmana contra el Club Handbol Amposta. Encara que el marcador pugui semblar una altra cosa, no va ser un partit fàcil.

Principi molt igualat amb petits avantatges per les dues parts al principi, inclús amb diferències visitants de +3 que feien preveure que les noies de Georgina i Fran s’havien de posar les piles si volien guanyar l’encontre. Aquesta mateixa tònica tota la primera part per arribar a un 14-13 que deixava el partit pendent de tancar.

Un bon inici local a la represa, amb un parcial de 7-3 que deixava el marcador +5 pel CE Tortosa als 35 minuts, va donar un tomb al partit. Les noies van saber aguantar i gestionar aquesta diferència, i inclús ampliar-la fins a la fi del partit.

La propera jornada es desplaçaran al Perelló per jugar el segon partit de la segona volta.

Destacar aquesta setmana el partidàs de Núria Aragonés, amb 10 gols com a 10 sols.

C.E. TORTOSA:
      Porteres: Julene Vaquer (3 + 1p aturades) i Maria Subirats (5 + 1p aturades)
      Jugadores: Idoia Clemente (5), Laia Miravalls (1), Ángela Callarisa , Anna Subirats (4), Blanca Viñas (4), Cinta Miralles (2), Elba Martorell (4), Cinta Durán, Núria Pérez, i Núria Aragonés (8,2p)

INFANTIL MASCULÍ / 10ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

HC LAIETÀ ARGENTONA "A" 37 (20)
CE TORTOSA 19 (13)

Derrota de l’equip tortosí en aquest primer desplaçament després de les festes. Els de Tortosa no van fer un bon partit fet que va afavorir a l’equip contrari. A la mitja part el resultat estava en 20-13 i van arribar al final en 37-19.

Porters: Aleix Alonso (6 aturades) i Pau Benaiges (4 aturades)
      Jugadors: Andreu Sabater (1), Pau Albacar, Didac Altozano, Francesc Teruel (1), Aleix Sabater, Oriol Perez (8), Josep Calvet, Marc Lopez (6), Albert Verge, Aleix Sastre (3) i Jordi Fabregat

CADET FEMENÍ / 12ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 24 (11)
H COOPERATIVA SANT BOI 18 (8)

Les noies del cadet van tornar amb les piles carregades, després del parèntesi de las vacances de Nadal i van derrotar al complicat equip de Sant Boi, tercer a la classificació.

Des de l’inici del partit, malgrat uns primers minuts de molta igualtat, les locals van anar sempre al davant del marcador, arribant al descans amb una renda de 3 gols.

Al segon temps, el conjunt visitant va fer una mixta a Paula Y. Per reduir la capacitat ofensiva de les tortosines, però el bon treball en equip va fer que poguessin augmentar la diferència a 7 de gols. Al minut 19, coincidint amb l’exclusió per dos minuts d’Arantxa, per un instant van perdre la concentració, aprofitant les de Sant Boi per reduir la diferència a 2 gols, però un temps mort demanat per Rosa, va fer tornar les coses al seu lloc.

Destacar la bona actitud en l’aspecte defensiu de tot el grup, així com les aturades de mèrit de les dues porteres.

El proper dissabte es desplaçaran a la pista del Castelldefels.

Porteres: Alejandra (5 aturades), Maria S. (6 aturades)
      Jugadores: Arantxa(7), Paula Y. (9, 1p), Paula C., Emma (1), María M. (1p), Judith, Ariadna (2, 1p), Idoia (1), Elba, Anna (1)

CADET MASCULÍ / 11ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 28 (16)
CH MÓRA LA NOVA (SDE) 28 (12)

Bona primera part dels tortosins en la que van obtenir una avantatja de 4 gols.

La segona part les moltes exclusions dels locals van influir en el marcador. També cal dir que l’equip de Mora la Nova no entra en competició ja que juga amb juvenils.

Porters: Ignasi (20 aturades)
      Jugadors: Eduard (1), Alex (3) , Joan Ignasi , Miller, Enric , Andreu(3), Miravalls (3), Angel (1), Pedro(15), Calaf (2), Pere

SÈNIOR MASCULÍ / 12ª JORNADA 4ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CE TORTOSA "B" 27 (16)
MOLDTRANS CH CAMBRILS "B" 31 (18)

Dotzena jornada de la temporada 2016-2017 i derrota del sènior B del CE Tortosa. Partit a priori molt important ja que s’enfrontaven amb un rival directe en la classificació.

La primera part va estar molt igualada amb petites alternatives al marcador per part dels dos equips que amb un 16-18 al descans deixava als sèniors per baix en el marcador perè encara quedava per decidir-ho tot a la segona part.

Un inici fulgurant dels visitants amb un parcial de 6-0 feia preveure que avui no seria el dia per als ebrencs. Els de Cambrils van aprofitar molt be la falta d'encert en el llançament dels locals per tal d’eixamplar la distancia, a més a més, disposaven d’extrems molts potents amb gent que es movia molt bé i amb un gran desequilibri en el moment de crear jugada d’atac . Els tortosins, desesperats, van provar moltes maneres d'intentar igualar el marcador i retallar la diferència que havien perdut en els primers minuts de la segona part però no van ser capaços de trobar la manera i finalment van acabar caient. El partit va acabar amb un resultat de 27-31 i una gran frustració dels del Centre d’Esports que intentaran transformar en més força per al següent partit.

La setmana vinent es desplaçaran a la pista del líder, el BM la Roca, on intentaran canviar la mala ratxa donada en els últims partits

SÈNIOR FEMENÍ / 11ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

JH LA LLAGOSTA 21 (9)
CE TORTOSA 28 (17)

Nova victòria de les tortosines en un partit que es preveia fàcil.

Bona primera part que els hi va permetre marxar al descans en un parcial de 9 - 17, però a la represa les sèniors van sortir molt relaxades i no van realitzar una bona segona part arribant al resultat final de 21-28.

Porteres: Alba, Nerea, Estefi
      Jugadores: Maria, Núria, Laia, Montse, Eryka, Rosa, Mari, Laura, Georgina

SÈNIOR MASCULÍ / 12ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

CH RUBÍ 31 (17)
CE TORTOSA 26 (12)

Aquest cap de setmana el sènior masculí A visitava la pista del CH Rubí, equip amb el qual estava empatat a punts a l'inici de la jornada. Per tant, es tractava d'un rival directe per tal d'evitar el descens.

Els tortosins van sortit molt concentrats agafant un lleuger avantatge al marcador. No obstant, l'equip local va remuntar ràpidament gràcies a les errades de llançament de l'equip visitant. El marcador va estar molt igualat fins als últims 10 minuts de la primera part, on els locals es van posar 5 gols per sobre aprofitant una sèrie de superioritats numèriques.

Aquest 5 gols van ser una distància que els ebrencs ja no van poder contrarestar. Tot i que en diferents fases de la segona part van arribar a posar-se a 1 gol, en cap moment van aconseguir capgirar el marcador. En el tram final del partit, les presses per intentar guanyar el partit van fer que els de Rubí tornessin a agafar els 5 gols de diferència que reflexa el resultat final del partir.

Porters: J. Corral
      Jugadors: Jaume, D. Barrobés, R. Amela, Eleatzar, J. Martorell, Jesús, Kresmar, Luís, Juanjo, M. Centelles, J. Audí, J. Pitarch, J. Marquès