CRÒNIQUES 21/22 GENER

INFANTIL FEMENÍ /13ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

HC PERELLÓ (SDE) 18 (5)
CE TORTOSA 27 (12)

Nova victòria de les noies tortosines entrenades per Georgina i Fran, dins d’un nou partit corresponen a la tretzena jornada del campionat.

Tot i que a priori era un partit intranscendent de cara a la classificació per l’estatus de sense drets de les noies del Perelló, l’equip tortosí va sortir molt motivat i en moltes ganes d’endur-se el partit.

Aquesta setmana la defensa 3-3 va funcionar a la perfecció, amb una intensitat com poques vegades aquesta temporada, fet pel qual l’equip local solament va poder anotar 5 gols en la primera part. L’atac també anava fent dins dels seus números habituals, per tot plegat, deixar un 5-12 al descans que preveia una nova victòria tortosina.

Però com era d’esperar, a la represa, entre una mica la relaxació visitant, sumada a una tímida reacció perellonenca, van ajustar una mica el marcador a un 10-15, però, les noies tortosines van continuar amb la seva línia de treball i van capgirar aquesta situació fins al marcador final.

La propera jornada rebran l’H. Ribes “A”, l’únic equip oficial que aquesta temporada ha estat capaç de guanyar al CE Tortosa.

Destacar aquesta setmana el partidàs d’Idoia Clemente, ja no solament pels 2 gols aconseguits, sinó pel seu treball també en la zona de pivots, tant en atac com en defensa, convertint-se en una peça molt important dins de l’equip.

C.E. TORTOSA:
      Porteres: Julene Vaquer (6 aturades) i Maria Subirats (12 + 1p aturades)
      Jugadores: Idoia Clemente (2), Ángela Callarisa (1), Anna Subirats (5), Blanca Viñas (6), Cinta Miralles (4), Elba Martorell (4), Cinta Durán, i Núria Aragonés (5)

INFANTIL MASCULÍ / 11ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 18
CH CAMBRILS 18

CADET FEMENÍ / 13ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

HE CASTELLDEFELS 32 (20)
CE TORTOSA 25 (11)

Des del principi de partit, les tortosines sempre van anar per darrera al marcador, que als 5 minuts senyalava un parcial de (5-1), moment en que Rosa ja va demanar un temps mort per mirar de canviar la situació.

El bon joc desenvolupat per les jugadores locals i la falta d’encert en el llançaments a porteria, va provocar que arribessin al descans amb una diferència de gols molt difícil de superar.

En el segon temps va canviar la dinàmica de joc, fruit d’una bona defensa i també d’estar més inspirades en les accions ofensives, llavors es va poder veure un partit més equilibrat i fins i tot, van reduir la diferència que arrastraven de la primera part.

El proper dissabte rebran al conjunt de Sant Feliu de Llobregat.

Porteres: Alejandra (14 aturades)
      Jugadores: Arantxa (3), Paula Y. (11), Emma (1), Judith, Paula C. (1p), Maria (1), Ariadna, Idoia (3), Blanca (5)

CADET MASCULÍ / 12ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 20
CH SANT ANDREU DE LA BARCA 32

SÈNIOR FEMENÍ / 12ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 32 (16)
CEH BCN SANTS UBAE 19 (8)

Partit important per a les sèniors on van estar concentrades des de l'inici. Una molt bona defensa durant la primera part va fer que les de Nil Teruel sortissin ràpid al contraatac, aconseguint un clar avantatge de 16-8 al minut 30.

Durant la segona part les tortosines van destacar amb la fluïdesa en atac i la lluita fins l'últim segon, acabant amb un 32- 19.

La setmana que ve visitaran al CH Ascó on esperen seguir amb la mateixa dinàmica.

Porteres: Estefi (4 aturades), Nerea (3 aturades), Alba (4 aturades)
      Jugadores: Laura (1), Montse, Mari (17), Eryka (3), Georgina (1), Núria (2), Júlia (2), Rosa (3), Maria (3)

SÈNIOR MASCULÍ / 13ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 27 (13)
H ÈGARA 27 (14)

El passat dissabte els tortosins van rebre l'handbol Ègara. Un partit aparentment assequible, però que es va haver de lluitar molt.

Durant la primera part el marcador va estar molt igualat però a temps aturat, els de Terrassa van aconseguir marcar un gol que els va posar per sobre del marcador.

Una defensa molt dura i intensa dels sèniors va donar el seu fruit, posant-se amb tres gols per sobre a falta de 10 minuts d'acabar el partit. Un seguit d'errors defensius a última hora i precipitacions en atac van fer que a falta d’1 minut el marcador estigués empatat i l'equip visitant amb possessió. Gràcies a l'actuació del porter tortosí Jordi Corral, que va parar l'últim penal, és va quedar un punt molt merescut a casa.

Tot i els petits errors d'última hora, l'equip està molt content del treball realitzat i la intensitat en que es va mantenir durant el partit. Seguiran treballant amb la mateixa línia.

Porters: J. Corral
      Jugadors: Jaume, D. Barrobés, R. Amela, Eleatzar, J. Martorell, Jesús, Kresmar, Luís, Juanjo, M. Centelles, J. Audí, J. Pitarch, J. Marquès