CRÒNIQUES 28/29 GENER

INFANTIL FEMENÍ /14ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 33 (16)
H RIBES "A" 17 (9)

Nova victòria de les noies tortosines entrenades per Georgina i Fran, dins d’un nou partit corresponen a la catorzena jornada del campionat, i ja en van 10 de seguides, de fet el darrer partit que es va perdre va ser a la pista de l’Handbol Ribes a la primera volta. Des de llavors tots els partits es compten per victòries. Com diria aquell, que duri.

Encara que soni a repetitiu, un altre cop partit sense molta història, donada la superioritat local al llarg del partit. Als 10’ ja hi havia una escletxa oberta de 6 gols (8-2) que es va anar mantenint i ampliant al llarg de tot el match. Amb això, a la mitja part 16-9.

A la represa més del mateix, contundents en defensa i fines de cara a la porteria contraria, fent un joc que a estones feia les delícies dels fidels seguidors. L’equip es troba en un moment dolç de joc, s’ha convertit amb un grup sòlid que treballa molt en defensa i amb un encert de cara a barraca força elevat. Solament cal dir que amb 353 gols, som l’equip màxim golejador de la categoria.

Totes les noies van estar molt bé, però aquesta setmana destacarem a la infantil de primer any, Cinta Duran, amb un treball en defensa molt endreçat i dos gols com a dos sols.

La propera jornada es desplaçaran a la pista de LA SALLE MONTCADA.

C.E. TORTOSA:
      Porteres: Julene Vaquer (10 aturades) i Maria Subirats (4 aturades)
      Jugadores: Idoia Clemente (3), Ángela Callarisa (1), Anna Subirats (5), Blanca Viñas (14), Cinta Miralles (6), Elba Martorell (2), Cinta Durán (2), Núria Aragonés, Laia Miravalls

INFANTIL MASCULÍ / 12ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 39 (24)
CH VILAMAJOR 31 (17)

Els jugadors d’Eryka i Eleatzar van recuperar el bon joc i la il·lusió de fa unes setmanes. Es va veure un molt bon partit , en el que en tot moment van superar el rival en el marcador.

Porters: Aleix Alonso i Pau Benaiges
      Jugadors: Marc Lopez (14), Oriol Perez (6), Sergi Mestre (9), Josep Calvet (4), Francesc Teruel (3), Dídac Altozano (1), Andreu Sabater (1), Hèctor Estrada (1), Jordi Fabregat, Josep Escurriola, Oriol Gombau i Pau Albacar

CADET FEMENÍ / 14ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 42 (24)
CH SANT LLORENÇ - SANT FELIU DE LLOBREGAT 32 (14)

El partit va estar dominat des del principi per les locals, molt concentrades i amb un bon treball de tot l’equip, sobretot en l’aspecte ofensiu, fet que va comportar arribar al descans amb una diferencia favorable de 10 gols.

A la segona part van continuar fent el seu joc, però amb la tranquil·litat de l’avantatge aconseguit al primer temps.

El conjunt tortosí no va poder disposar de Paula Yélamo, una de les seves jugadores més determinants, ja que va patir una lesió al turmell en l’entrenament del passat dijous. Desitgem que es recuperi aviat.

El proper diumenge desplaçament a la pista del Club Handbol Ripollet.

Porteres: Alejandra (17 + 1p aturades)
      Jugadores: Arantxa (10 1p), Paula C. (1), Emma (2), Judith, Ariadna (8 1p), Idoia (2), Anna (10), Blanca (5 1p), Cinta (1)

SÈNIOR MASCULÍ "B"/ 14ª JORNADA 4ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 26
CH SANT MIQUEL 33

La primera part els sèniors van exhibir una forta defensa i un bon atac, trobant forats i superant la defensa rival, tot i això no van poder fer res davant un porter centrat i motivat com el del Sant Miquel.

La segona part es va presentar desfavorable, degut al desgast físic, provocant més errades de llançament i una confusió en la qual no tenien les idees clares per atacar, tot i haver lluitat els joves tortosins no podien fer molt davant un equip superior.

Porters: Benja (4 aturades), Joen (5 aturades)
      Jugadors: Sergi, Miguel, Katriel (11), Lluis (3), Josep (4), Jaume, Iker (2), Ferran (5), Blai (1)

SÈNIOR FEMENÍ / 13ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CH ASCÓ "B" 17
CE TORTOSA 21

Les del Centre d’Esports van sortir molt fortes a la primera part, realitzant una bona defensa que complicava a les locals les bones ocasions de gol i on la porteria també va estar molt encertada. L' atac va ser dinàmic i amb una bona circulació trobant espais ràpidament.

En els primers moments de la segona part les bones fixacions i jugades van fer possible clars llançaments de 9 metres. Les d’Ascó van intensificar la defensa en moments del partit i va fer reduir la diferència al marcador. Tot i ser un partit complicat, les de Nil Teruel van saber mantenir-se acabant emportant-se els 2 punts.

Porteres: Alba, Nerea, Estefi
      Jugadores: Maria, Núria, Laia, Montse, Eryka, Rosa, Mari, Laura, Georgina

SÈNIOR MASCULÍ / 14ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 32 (15)
CH IGUALADA 31 (15)

Important victòria del sènior masculí. L’equip tortosí aquest cap de setmana començava la segona volta de la competició davant el CH Igualada. Conscients que aquesta segona volta ha de ser millor que la primera si volen garantir la permanència a la categoria van fer un partit força seriós.

La primera part va estar molt ajustada, l’equip visitant va anar per davant del marcador pràcticament tota la primera part. La diferència no va ser superior als 3 gols en cap moment. La defensa, tot i els 15 gols amb els que marxaven a la mitja part, va estat molt bé. Molts d’aquets 15 gols va ser en transicions ràpides del equip contrari que és sentia més còmode que atacant un cop l’equip tortosí ja tenia la defensa organitzada.

La segona part no va ser diferent, l’equip Igualadí no volia deixar perdre el partit i no va baixar els braços en cap moment i va arribar a agafar renda de 2 gols a falta de 10 minuts pel final.Tot i això els tortosins no es van enfonsar i van saber lluitar els 60 minuts trobant la victòria com a recompensa.

Porters: J. Corral, Joen
      Jugadors: Jaume, D. Barrobés, R. Amela, J. Martorell, Eleatzar, Kresmar, Luís, Juanjo, M. Centelles, J. Audí, J. Pitarch, J. Marquès