CRÒNIQUES 25/26 FEBRER

SÈNIOR MASCULÍ / 18ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 29 (16)
AE AULA 29 (14)

L'equip sènior masculí suma un punt d'avant del líder de grup en un partit que es podria haver decantat cap a les dues bandes.

Partit molt intens el viscut al pavelló municipal de Tortosa on els ebrencs rebien al líder de la categoria, equip que als 18 partits disputats únicament havien concedit 3 empats i 2 derrotes. El partit s'iniciava amb intensitat i l'equip de Barcelona es va situar per davant al marcador als primers instants però, una gran reacció tortosina basada amb el treball defensiu i les aturades per part del porter tortosí els hi va permetre tornar a igualar el marcador. La primera part va prosseguir amb un intercanvi de gols situant als locals fins a 5 gols per davant al marcador arribant a estar 6 minuts sense encaixar cap gol però, un canvi defensiu per part dels visitants cap al final de la part i una sèrie d’errades incomprensibles, van situar el marcador de 16-14 al descans.

A la segona part l'equip tortosí va sortir una mica adormit i l'Aula va cap girar el marcador ràpidament situant-se amb avantatge de 2 gols fent presagiar una nova derrota. El partit prosseguia amb rentes de 2-3 gols a favor dels visitants i, tot i que la diferència es mantenia, la imatge que desprenien els tortosins no era la mateixa. Fins a que una sèrie d'aturades i de transicions ràpides per part del CE Tortosa sobre el 24’ feien recuperar la imatge lluitadora de l'equip i situaven l'empat al marcador. Els moments finals del partit van ser molt intensos amb oportunitats per part dels tortosins per assegurar la victòria però degut a petites errades fruït dels nervis del moment no van acabar bé i l'Aula va disposar de l'última pilota per a endur-se el partit on la defensa dels locals va reaccionar com s'esperava.

La propera jornada els sèniors visiten el Club Handbol Sant Fost, 2n classificat, en un desplaçament complicat per als ebrencs.