CRÒNIQUES 4/5 FEBRER

INFANTIL FEMENÍ /15ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

LA SALLE MONTCADA 16 (6)
CE TORTOSA 26 (12)

Nova victòria de les noies tortosines, entrenades per Fran aquesta setmana a causa de l’absència de Georgina, en un nou partit corresponen a la quinzena jornada del campionat.

Entre la baixa definitiva d’Alisson per les lesions, que des d’aquí aprofitem per desitjar-li una ràpida recuperació, i les dos infantils que van anar a ajudar al cadet, ens vam presentar a Montcada amb 8 jugadores de camp i dues porteres. Fet pel qual a l’alineació titular, hi havia 4 xiquetes infantils de primer any. Però, s’ha de dir que l’equip va continuar estant molt bé, en la línia de les darreres jornades.

Com les darreres cròniques, un altre cop partit sense molta història, donada la superioritat visitant al llarg del partit. Als 15’ ja hi havia una escletxa oberta de 5 gols (3-8) que es va anar mantenint i ampliant al llarg de la primera part. Amb això, al descans 6-12.

A la represa més del mateix, continuació del mateix joc alegre de la primera part que no va deixar opció a les noies del Montcada que es veien superades en una ocasió i l’altra. Això ens va portar a un contundent 12-24 quan faltaven 5 minuts per l’acabament. Una petita relaxació visitant final va permetre endreçar una mica el marcador local per arribar al 16-26 final.

Aquesta victòria, sumada a la inesperada derrota de les Franqueses, permet obrir una escletxa còmoda de 5 punts amb el tercer equip perseguidor al duet capdavanter del campionat, que són, l’Handbol Canovelles i el CE Tortosa.

Totes les noies van estar molt bé, però aquesta setmana destacarem a l’infantil de primer any, Laia Miravalls, amb un treball en defensa molt lluït i un gol com un sol.

La propera jornada rebran al CE Molins de Rei.

C.E. TORTOSA:
      Porteres: Julene Vaquer (7 aturades) i Maria Subirats (11,2p aturades)
      Jugadores: Idoia Clemente (2), Ángela Callarisa (3), Anna Subirats (5), Blanca Viñas (10), Cinta Durán (3), Núria Aragonés (4), Laia Miravalls(1), Núria Perez

INFANTIL MASCULÍ / 13ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

JH LA LLAGOSTA 36 (16)
CE TORTOSA 19 (8)

Mal resultat per als de Tortosa, encara que jugaven contra els líders de la classificació. Però tot i això, van fer un bon joc.

Porters: Pau Benaiges (10 aturades)
      Jugadors: Marc López (6), Aleix Sastre (5), Albert Verge, Josep Calvet, Aleix Sabater, Josep Escurriola (1), Francesc Teruel (1), Dídac Altozano, Oriol Gombau, Pau Albacar, Sergi Mestre (1), Andreu Sabater (1) i Hector Estrada

CADET FEMENÍ / 15ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CH RIPOLLET (SDE) 18 (9)
CE TORTOSA 42 (23)

Després d’uns cinc primers minuts amb un joc imprecís i gelat, les noies tortosines van reaccionar, i de quina manera, superant amb molta autoritat al conjunt local, arribant al descans amb una renda al seu favor de 14 gols.

Al segon temps van sortir sense relaxar-se i van continuar pressionant per anar augmentant la diferència al marcador, aconseguint una victòria clara i molt treballada per totes les jugadores.

La propera setmana rebran la visita de l’Esplugues de Llobregat.

Porteres: Alejandra (21,1p aturades)
      Jugadores: Arantxa (11), Emma (2), Judith (1p), Paula C. (2), Maria (9), Ariadna (6), Cinta (7), Elba (4)

CADET MASCULÍ / 14ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

JH LA LLAGOSTA "B" 31 (18)
CE TORTOSA 30 (19)

Derrota per la mínima dels tortosins a la pista de La Llagosta en un partit igualat en el que qualsevol dels dos equips hagués pogut aconseguir la victòria.

Porters: Ignasi
      Jugadors: Eduard, Alex , Joan Ignasi , Miller, Enric , Andreu , Miravalls, Angel , Pedro, Calaf , Pere

SÈNIOR MASCULÍ / 15ª JORNADA 4ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CH ASCÓ 29
CE TORTOSA "B" 21

SÈNIOR FEMENÍ / 14ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 33
TARRAGONA HC 22

Les sèniors es van enfrontar aquest passat diumenge al Tarragona Handbol Club.

La primera part la van començar adormides però pocs minuts després van fer que una bona defensa i les aturades a porteria estanquessin el joc del Tarragona, possibilitant contraatacs i robant pilotes. Això va permetre obrir una diferència de 6-7 gols al marcador a favor de les de Nil Teruel que, tot i la dinàmica més lenta de joc de les tarragonines arribessin al descans en un clar avantatge.

A la segona part, les visitants van començar fortes provocant algunes pèrdues de pilota i errors de llançament per part de les de tortosines, escurçant distàncies al marcador. Les ebrenques van reaccionar imposant el seu joc ràpid, amb una defensa forta i atacs dinàmics i fluids. Així, van arribar al final amb una diferència d'onze gols i dos punts importants per lluitar per la zona d'ascens.

Porteres: Estefi, Nerea, Alba
      Jugadores: Laura, Montse, Mari, Eryka, Georgina, Núria, Júlia, Maria

SÈNIOR MASCULÍ / 15ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

JH MATARÓ "B" 31 (14)
CE TORTOSA 22 (10)

L'equip sènior masculí no va poder aconseguir una nova victòria davant el Joventut Handbol Mataró B i torna amb una derrota davant l'equip del maresme.

Un inici molt fluix per part del ebrencs amb nombroses errades de llançament a l'atac i una feble defensa van propiciar un parcial inicial de 4-0 a favor dels locals, finalment l'equip va aconseguir reaccionar i reduir la diferència al marcador fins als dos gols al 10’ situant un marcador de 5-3. Però de nou, la falta en encert a l'atac va propiciar un temps mort per part del tècnic tortosí al minut15 amb marcador 9-3. El partit va prosseguir amb una millora d'actitud per part dels tortosins però les errades en llançament no van permetre reduir les diferències fins a entrar dintre dels últims 5 minuts on finalment el Tortosa va aconseguir anotar a una sèrie d'atacs consecutius acabant la part amb resultat de 14-10.

A la segona part l'equip tortosí va sortir amb una millor actitud i el partit es va reprendre amb projeccions més ofensives per part dels dos equips i produint un intercanvi de gols però, desgraciadament a favor dels locals, on de mica en mica augmentaven la diferència al marcador arribant al 20-14 al 10’. El partit seguia amb la mateixa línia on els locals es dedicaven a fer valer la renta al marcador i intercanviaven gols amb els ebrencs fins que un nou parcial 3-0 per part de l'equip del maresme trencava definitivament el marcador arribant a una diferència de 9 gols al 50’. A partir d'aquest moment el partit va prosseguir amb el mateix ritme arribant al marcador final de 31-22

La propera jornada els tortosins reben dissabte al Himesa SA Súria al Pavelló de Ferreries a les 16:00, us esperem a tots!!