CRÒNIQUES 4/5 MARÇ

INFANTIL MASCULÍ / 16ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 34 (19)
CH RÀPID CORNELLÀ 16 (9)

Els jugadors del Tortosa van jugar en superioritat en tot moment. El resultat a la mitja part era de 19-9 i aquesta diferència es va mantenir fins el final. Sembla que els jugadors tortosins tenen present que s’apropa el final de lliga.

C.E. TORTOSA:
      Porters: Aleix Alonso (6 aturades) i Pau Benaiges (9 aturades)
      Jugadors: Andreu Sabater (13), Marc Lopez (6), Hestor Estrada (5), Sergi Mestre (4), Francesc Teruel (2), Jordi Fabregat (2), Albert Verge (1), Josep Calvet (1), Josep Escurriola (1), Andreu Cid, Aleix Sabater i Didac Altozano

CADET MASCULÍ / 17ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 31 (15)
LICEO FRANCÉS "A" 31 (18)

Empat en un mal partit dels tortosins contra un rival directe a la classificació.

Porters: Ignasi (14, 2p aturades)
      Jugadors: Eduard ( 2), Alex , Joan Ignasi (4) , Miller (2), Enric (5), Andreu , Miravalls (9), Angel , Pedro (7), Calaf (1) , Pere (1)

SÈNIOR FEMENÍ / 17ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 28 (11)
H SANT VICENÇ "B" - BAR MI CASA 20 (11)

Dissabte 4 de març les tortosines van disputar el partit més important de la jornada, contra l'handbol Sant Vicenç, ja que es jugaven la classificació per passar a la segona fase.

La primera part va ser molt disputada finalitzant amb un resultat d'11-11.

A la segona, els primers minuts van seguir ajustats, però a partir del minut 10, van agafar el control del partit les tortosines i van acabar obtenint una victòria molt merescuda amb un resultat de 28-20

SÈNIOR MASCULÍ / 19ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

CH SANT FOST 31 (14)
CE TORTOSA 26 (13)

El sènior masculí A del C.E. Tortosa disputava aquest dissabte un desplaçament difícil al camp del quart classificat, el C.H. Sant Fost.

Una defensa compacta i les idees molt clares en atac feien que l’equip visitant anés per davant durant quasi tota la primera part. No és fins a l’última jugada que l’equip local aconsegueix el primer avantatge.

La segona part arranca amb molta igualtat al marcador. Ha falta de 8 minuts per acabar el partit i degut a una sèrie d’impressions de l’equip del Baix Ebre el Sant Fost aconsegueix desmarcar-se en el marcador fins al 31-26 final.

Tot i la derrota bon partit del C.E. Tortosa que encara aquesta setmana amb molt bones sensacions per afrontar el vital desplaçament que té el cap de setmana següent al camp de l’Escola Pia Granollers.