CRÒNIQUES 11/12 FEBRER

INFANTIL FEMENÍ /16ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 24 (14)
CE MOLINS DE REI - 2015 16 (5)

Nova victòria de les noies tortosines entrenades per Georgina i Fran, en un nou partit corresponen a la setzena jornada del campionat.

Com les darreres cròniques, un altre cop partit sense molta història, donada la superioritat local al llarg del partit. Als 15’ ja hi havia una escletxa oberta de 7 gols (9-2) que es va anar mantenint i ampliant al llarg de la primera part. Amb això, al descans 14-5.

A la represa més del mateix, tot i que un inici fluixet de les locals va permetre una petita reacció visitant fins a apropar-se 17-13 al 15’ de la represa, però tot plegat no va ser res, ja que una bona feina de l’equip en la recta final, va permetre endreçar la situació i deixar el marcador final en un còmode 24-16.

L’equip continua en bona línia de joc, i esperant les darreres jornades del campionat on hi hauran enfrontaments directes amb el Canovelles i Les Franqueses que marcaran la classificació final de les tortosines.

Totes les noies van estar molt bé, però aquesta setmana destacarem a Maria Subirats, ja no solament pel seu treball extraordinari a la porteria, sinó per la facilitat que demostra com a “quarterback” de l’equip llençant molts de contraatacs cada partit.

Comentar que la victòria ja va ser dedicada per les xiquetes per a Montse Muria, mare de dos jugadores de l’equip, i també des d’aquesta modesta tribuna aprofitem per desitjar-li una prompta recuperació, d’un tractament mèdic que està realitzant a Barcelona. Recupera’t Montse, t’esperem aviat!

La propera jornada es desplaçaran a la pista del cuer OAR Gràcia Sabadell.

C.E. TORTOSA:
      Porteres: Julene Vaquer (4 aturades) i Maria Subirats (8 aturades)
      Jugadores: Idoia Clemente (4), Ángela Callarisa (1), Anna Subirats (4), Blanca Viñas (5), Cinta Durán (1), Núria Aragonés (2), Laia Miravalls, Núria Perez, Elba Martorell (5) i Cinta Miralles (2)

INFANTIL MASCULÍ / 14ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 36 (14)
CH SANT MIQUEL 12 (4)

Els jugadors del Tortosa van jugar en superioritat en tot moment. El resultat a la mitja part era de 14-4 i aquesta diferència es va anar augmentant fins el final.

Porters: Aleix Alonso (35 aturades)
      Jugadors: Adrià Cid, Aleix Sastre (2), Albert Verge (5), Josep Calvet (4), Oriol Perez (6), Aleix Sabater, Josep Escurriola (1), Dídac Altozano (1), Oriol Gombau (1), Pau Albacar (2), Sergi Mestre (5), Andreu Sabater (4) i Hèctor Estrada (5)

CADET FEMENÍ / 16ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 20 (8)
H ESPLUGUES 35 (21)

Un partit molt semblant al que van disputar aquests mateixos equips a la primera volta. Les tortosines no van tenir cap opció de treure un resultat positiu, davant d’un dels equips més potents del seu grup.

Amb un parcial de 1-7 als deu minuts inicials, ja es va poder comprovar que tenien enfront un conjunt difícil de doblegar.

Al segon temps les locals van sortir més concentrades i, gràcies a un millor encert en l’aspecte ofensiu i també a la inspiració de les dues porteres, van poder mantenir gairebé el mateix desavantatge de gols que tenien al descans.

El proper dissabte visitaran la pista de l’Handbol Gavà “Grana”.

Porteres: Alejandra (13 aturades), Maria S. (8 aturades)
      Jugadores: Arantxa (7), Paula C., Emma, María M. (2), Judith, Ariadna (3), Nuria (1), Anna (5 1p), Elba (1)

CADET MASCULÍ / 15ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 24 (11)
H SANT JOAN DESPÍ "C" 18 (9)

Victòria dels tortosins en un partit en el que menys els primers 10 minuts sempre van anar per davant en el marcador.

Porters: Ignasi
      Jugadors: Eduard, Alex, Joan Ignasi, Miller, Enric, Andreu, Miravalls, Angel, Pedro, Calaf, Pere

SÈNIOR MASCULÍ "B"/ 16ª JORNADA 4ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

CE TORTOSA "B" 33 (17)
TARRAGONA HC 29 (16)

Victòria del sènior B del CE Tortosa. Partit a priori molt plàcid per als ebrencs ja que s’enfrontaven amb un rival del cap baix de la taula, però ni molt menys va ser com s’esperava.

La primera part va estar molt igualada amb petites alternatives al marcador per part dels dos equips que amb un 17-16 al descans deixava als sèniors per dalt al marcador però encara quedava per decidir-se tot a la segona part.

A la represa, un inici fulgurant dels locals amb un parcial de 4-0 feia preveure que el partit ja estava decidit, però l'equip visitant va aprofitar molt bé la falta d'encert en els llançaments dels tortosins per tal de retallar aquest parcial inicial i així escurçar la distància al marcador. A més a més, disposaven d’un central que es movia molt bé i amb un gran desequilibri pel que fa al moment de crear jugada d’atac. Els del Centre d’Esports, però, van aconseguir refer-se dels errors comesos i fent així que el marcador no es retallés completament. Finalment van acabar guanyat el partit amb molt d’esforç per 33-29 i una gran alegria ja que es retrobaven amb la victòria.

Porters: Benja
      Jugadors: Joen, Nil, Lluís, Katriel, Miquel, Ferran, Blai, Iker

SÈNIOR MASCULÍ / 16ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

CE TORTOSA 26 (14)
HIMESA SA SÚRIA 26 (11)

El sènior masculí del C.E. Tortosa va començar el partit amb una gran intensitat en defensa i un bon atac, portant la batuta durant tota la primera part. No és fins als minut 20 que el Súria aconsegueix aproximar-se a un gol per sota però el Tortosa torna a agafar distància fins al 14-11 al finalitzar la primera part.

La segona part comença amb el mateix guió, el que fa que l’equip local es situï fins a cinc gols per sobre, però a partir del minut 40 una sèrie d’imprecisions i una defensa no tant contundent fan que el resultat s’ajusti tot el que queda de partit. Als últims minuts el Súria es situa per davant però el Tortosa aconsegueix l’empat en l’últim moment.

Porters: J. Corral, D. Romeu
      Jugadors: Jaume, Katriel, R. Amela, J. Martorell, Jesús, Eleatzar, Kresmar, Luís, M. Centelles, J. Audí, J. Pitarch, J. Marquès