CRÒNIQUES 18/19 FEBRER

INFANTIL FEMENÍ /17ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

OAR GRÀCIA SABADELL 13 (8)
CE TORTOSA 21 (9)

Nova victòria de les noies tortosines entrenades per Georgina. Des d’aquesta modesta tribuna aprofitem per agrair el treball, implicació i afecte envers les noies de Fran que deixar de ser entrenador de l’equip. Gràcies pe tot mestre Fran !!!!

El tema va ser que no sabem si per l’affaire Fran, o pel motiu que sigui, les xiquetes van jugar el pitjor partit de la temporada. Visitaven la pista de OAR Gràcia Sabadell, equip cuer del grup, i que solament ha guanyat un partit en tot el campionat i portava més de 400 gols encaixats, amb aquesta premissa, 8-9 al descans.

L’equip no pareixia el mateix, pèrdues constants de pilota, toves en defensa, apatia general....i clar, l’equip local s’ho anava creient. Una bona xerrada de Georgina al descans, va reactivar una mica l’equip, assolin un parcial de 0-5 a l’inici de la segona part que va ser un punt d’inflexió. Amb això al minut 15 de la represa un 11-17 va tranquil·litzar els ànims de l’afició tortosina present a Sabadell que, per estones, no reconeixia al seu equip. Des d’aquí fins al final, control i a esperar la xiulada final, en una jornada que com diuen els tòpics, el millor va ser els punts. Però, tot no han estat males notícies, el descans del CH Canovelles, afegit a la derrota del AEH Les Franqueses, deixa l’equip tortosí com a líder en solitari aquesta setmana, a més de treure-li 7 punts al tercer classificat, fet pel qual amb un punt més en les darreres 4 jornades l’equip estarà classificat entre els dos primers.

Aquesta setmana no destacarem a cap jugadora, ja que totes van estar prou malament.

La propera setmana serà jornada de descans i ens retrobarem el 4 de març que rebran al CH Ascó B, en un partit que formarà part de les 16 hores d’handbol que organitza el CE Tortosa.

C.E. TORTOSA:
      Porteres: Julene Vaquer (14 aturades)
      Jugadores: Idoia Clemente (4), Ángela Callarisa , Blanca Viñas (5), Cinta Durán (1), Núria Aragonés (2), Laia Miravalls, Elba Martorell (6) i Cinta Miralles (2)

INFANTIL MASCULÍ / 15ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP A - PRIMERA FASE

H ÈGARA ATLÈTIC 24 (13)
CE TORTOSA 24 (11)

Partit molt intens sobretot en els últims minuts de joc. Durant tota la primera part els de Terrassa van anar davant en el marcador, arribant al final del primer temps amb un resultat de 13-11. Però els de Tortosa van intensificar el joc i van aconseguir remuntar el resultat aconseguint un empat final de 24-24. Cal destacar els 12 gols de Marc Lopez.

Porters: Aleix Alonso (2 aturades) i Pau Benaiges (10 aturades)
      Jugadors: Jordi Fabregat , Aleix Sastre (2), Marc Lopez (12), Pol Pellisa (1), Josep Calvet (2), Oriol Perez (2), Aleix Sabater (1), Oriol Gombau, Pau Albacar (1), Sergi Mestre (2), Andreu Sabater i Hèctor Estrada (1)

CADET FEMENÍ / 17ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

H GAVÀ "GRANA" 24 (16)
CE TORTOSA 26 (16)

Tot i aconseguir la victòria, l’equip tortosí va oferir una actuació per sota del seu nivell habitual. Moltes errades de llançament i una defensa poc agressiva i mal posicionada davant d’un equip de menys entitat.

Molta igualtat en tot el partit. Avantatges mínims i successius empats van ser la tònica de l’encontre, que finalment es va resoldre de forma favorable per a les noies de Rosa.

El proper cap de setmana hi haurà descans i al següent rebran la visita de l’equip de Sant Joan Despí.

Porteres: Alexandra (10 aturades), Maria S. (5 aturades)
      Jugadores: Arantxa (7, 1p), Paula Y. (2, 1p), Emma (2), Judith (2), Paula C. (1), Ariadna (2, 1p), Anna (7)

CADET MASCULÍ / 16ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

H COOPERATIVA SANT BOI "B" 20 (8)
CE TORTOSA 28 (12)

Nova victòria dels cadets en un partit molt complert tant en defensa com en atac.

Porters: Ignasi
      Jugadors: Eduard, Alex , Joan Ignasi , Miller, Enric , Andreu , Miravalls, Angel , Pedro, Calaf , Pere

SÈNIOR MASCULÍ / 17ª JORNADA 4ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

H GAVÀ "C" 23
CE TORTOSA "B" 29

La primera part contra el Gavà va ser igualada, amb les dues defenses fortes i els atacs fluids. Els del Centre d’Esports, però, van aconseguir imposar el seu joc per acabar 2 a dalt.

L'inici de la segona part va ser un inici espectacular. Els tortosins van augmentar l'agressivitat en defensa i van accelerar l'atac per aconseguir un parcial de 0-5. Els locals ja no van poder reaccionar i van acabar perdent 23-29.

Porters: Benja (13 aturades)
      Jugadors: Lluis (2), Ferran (5), Jaume (8), Miguel (6), Blai (3), Joen, Katriel (5), Josep (1)

SÈNIOR FEMENÍ / 16ª JORNADA 1ª CATALANA GRUP C - PRIMERA FASE

HC PERELLÓ 21
CE TORTOSA 19

SÈNIOR MASCULÍ / 17ª JORNADA 2ª CATALANA GRUP B - PRIMERA FASE

H PALAUTORDERA-SALICRÚ "B" 25 (11)
CE TORTOSA 23 (9)

Aquest cap de setmana el sènior A visitava la pista del 5è classificat. Es tractava, doncs, d'un partit força complicat donats els mals resultats obtinguts pels tortosins fora de casa al llarg de la temporada.

Tot i això, des del primer minut els tortosins van sortir amb molta intensitat, presentant un gran nivell defensiu. L'única raó per la qual no van aconseguir posar-se per davant va ser el desencert en atac, arribant a la mitja part 11-9.

La segona part va seguir la mateixa dinàmica i, en certes fases d'encert atacant, el ebrencs van tenir fins a 3 pilotes per posar l'empat al marcador. D'aquesta manera es va arribar a un final molt ajustat i un tant polèmic que va resultar en el final 25-23. Tot i recollir una derrota, l'equip va sortir reforçat donat el nivell de joc exhibit.